Hvordan ₹3.5 Lakh blev ₹1 Crore i 5 år!

Aktiemarkedet investere føles hård går lige nu. Nu skal du finde ud af at investere det. Jeg har nævnt ovenfor, at hvis din tidsramme er større end 5 år, bør du investere i aktier. Investere resten i lagre. Men de forventer ikke aktier og obligationer at gøre dem rige. Hvis du er en rigtig god dommer af karakter og forretningsmæssige planer – investere i privatejede selskaber eller gøre venturekapital.

At holde øje med markederne hver dag er en tidskrævende virksomhed, især hvis du investerer som en side gig. Du kan se, når aktierne er udstedt på et sekundært marked, de er bliver udstedt af virksomheder, der skal opfylde meget strenge notering krav.

Der er en masse forskellige måder til at investere i aktiemarkedet. Trump har gentagne gange nævnt aktiemarkedets all-time højder over de sidste par dage, argumenterer, at medierne ikke giver posterne nok dækning. På 3 September 1929 nåede stock market sit højdepunkt med Dow Jones Industrial Average lukke på 381.17. To dage senere, startede markedet slippe.

Problemet er der er mange myter om at investere, de største ene er du har brug for en masse penge til at komme i gang. For investorer, der har evnen, er dette et glimrende tidspunkt at plukke lagre omhyggeligt eller investere i aktive gensidige fonde. Aktiemarkedet er ikke lige en opgave, der kan give dig en månedlig indtægt hele tiden.

Jeg ønsker blot at investere ville blive undervist i skole, således at den kommende generation vil være mere bevidste om fordelene, og de kunne have en meget bedre finansielle liv end dem før dem. Når det kommer til diversificering, går jeg i detaljer viser du betydning i dette indlæg jeg opfordre dig til at læse det, så du kan forstå magt for at få den rette blanding af investeringer.

Det afhænger helt af afkastet forvaltning kan tjene ved at geninvestere dine penge. Nogle mennesker vælger at investere i en eksisterende virksomhed, mens andre vælger at starte egen virksomhed. Tage tid til at undersøge fuldt ud i form af investerer du ønsker at gøre og følge andre investorer inden for denne niche for at lære, hvordan de har lavet deres formuer.

Mæglere, der opkræver høje gebyrer kan spise op overskud af nybegynder investorer virkelig hurtigt. De fleste penny bestande er frygtelige muligheder, med mangelfuld virksomheder og forretningsmodeller. Når køber eller sælger en bestand er lavet så bekvemt, investorerne har tendens til at gøre styrtede, dårlige beslutninger snarere end venter på at gøre deres hjemmearbejde.

Definere dit niveau af tabsgarantiaftaler, som er det punkt, du på forhånd har sagt, at hvis bestandene gå med X Y millioner i forhold til købsprisen, og solgt bestanden alligevel. Ifølge Janus Capital Group bond fond manager Gross, når du beslutter dig hvis hænder kan holde dine penge, du vil angive tonen til din langsigtede outlook som investor.

Jeg er så anti-investeringer, men ville elske at blive konverteret. Det må også blive overset, flyver under radaren af de fleste investorer. De blive investeret i gode tider og dårlige, og så en dag, ser for at se deres konti er overgået $1.000.000. Der findes succeshistorier i WIPRO, EICHER motorer og INFOSYS typer af lagre hvor passiv langsigtede investorer ville have høstet store belønninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *