Hvordan man kan spare $1.000 og Stop leve lønseddel til lønseddel

Tilmeld dig gratis e-mail kursus og endelig lære at styre dine penge bedre, afbetale gæld, spare flere penge og nå frem til økonomisk frihed. Gode forslag. Jeg er enig med dig om USAA bank. Jeg gør en masse med dem og de er awesome. Jeg har deres kontante belønninger kort og opkræve alt for at det bare som du har nævnt, og derefter betale det ud hver måned. Heldigvis, der er ofte en sekundær, lokal-rate tal tilgængelige, og selv hvis ikke du kan stadig klippe opkald omkostninger. Læs siger nej til 0870 fulde oplysninger.

Få forsikring er en af de første voksen”ting en masse Tyve-somethings vil gøre. Uanset om det er sundheds-forsikring, Bilforsikring eller endda livsforsikring, er det en god ide at beskytte dig selv. Der er ingen angives beløbet du skal holde i nødfond, men målet for mindst et par hundrede dollars.

Sandelig, de to lykkeligste øjeblikke i enhver mands liv er den dag, han køber sin båd, og den dag, han sælger den. Denne hukommelse er stadig smertefuldt, så det er alt jeg vil sige om den. Undertiden udgifter kan forvandle til en tåbelig vane. Jo mere du gør det, jo lettere bliver det.

Utætte, uisoleret kanalerne i crawlspaces og kviste spilder enorme mængder af energi og penge. Brug gaffatape wrap isolering for et hurtigt fix med en stor, øjeblikkelig payoff. Lære at isolere krybekælder kanalerne. Beklager! Der var et problem med din kommentar indsendelse. Prøv igen senere.

Der er så mange forskellige måder at spare penge. Hvis du ønsker at lære hvordan man kan spare penge, tjek de penge at spare ideer i blog-indlæg nedenfor! Selvom din babysitter kan være en nabo og har brug for pengene altid huske at betaler dig selv først. Og når det kommer til at betale en babysitter, det lyder måske som en enkeltstående begivenhed – men ikke hvis du gå ud hver weekend.

Jeg vil ikke gå til købmanden uden at lave en liste først, men jeg vil blindt opkræve ind i storcenteret, kreditkort i hånden. Det er den forkerte måde at gribe det an. Næste gang du shoppe for tøj, lave en liste over hvad du faktisk har brug for og holde sig til det. At tage en ekstravagant ferie mere end en gang om året begynder at tilføje op hurtigt. Planlægge, især hvis du har mange mennesker går på ferie med dig.

Når alt, hvad der bliver tjent, bliver brugt, er besparelse umuligt. Ved udgangen af måneden, er der simpelthen intet tilovers til at gemme. Så bliver handlingen skubbet til den næste måned… og derefter næste… og næste. Endnu bedre, drikke mere vand — både i en genopfyldning flaske eller på restauranter — betyder bruge færre penge på drikkevarer som sodavand, juice og te. Husk: vand fra hanen er ikke kun lige så ren som vand på flaske, det er også gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *