økonomi Tips til folk fra militære familier

Med denne friske nye årti er to ting sandt. Det er koldt denne tid af året, og folk vil gøre nye år beslutninger. Problemet er, at de fleste ikke vil se deres beslutninger igennem. En af de største mennesker gøre er at få deres finanser i orden. Med økonomien den måde det er og mennesker kæmper for at beholde eller finde job, er finansiel stabilitet mere vigtigt nu, end det har været i de fleste af vores liv. Du bruger masser af din tid på at styre virksomhedens økonomi, så det er nemt at overse dit eget personlige finansielle forpligtelser. Hvis du foretager betalinger på business lån, business kreditkort, personlig kreditkort, et realkreditlån, og så videre, har du en fuld plade af finansielle ansvar.

Alle dine finansielle indiskretion er lige der i rødt blæk, stående som hunde bolde. Denne information er solgt til tredjemand, som derefter vil undersøge det og afsige dom over dig. Den mest afgørende grund til kontrol er, at der kan være fejl der skal rettes. Långivere er ofte sløje om ajourføring af oplysninger med Præsidiet. Det betyder, at en gammel gæld du ryddet aldre siden kunne stadig være at trække dig. Jo værre dit kredit score, jo højere rente du nødt til at betale. Det er, hvis långiver vil acceptere du.

Problemet kunne dog løses let. Det er faktisk nemmere end du tror. Det er naturligt at føle væggene lukker, når du befinder dig i gæld men med hvis du havde fået ordentlig privatøkonomi tips du ville have fundet dig selv næsten gældfri.

Fra 2014 var den mediane alder af den amerikanske arbejdsstyrke 41 år, 9 måneder, ifølge den amerikanske Bureau af Labor statistik af 2024, der har forventet at være 42 år, 4 måneder. Mens der ikke kan virke som en stor hoppe, 23% af den amerikanske arbejdsstyrke er forventes at være 55 og ældre, næsten dobbelt hvad det var i 2000. Dette lægger større vægt på at have en finansieringsplan og fastholdelsen af det, som folks tid i arbejdsstyrken mindsker.

Ikke desto mindre, tilgangen forblev stykkevis. Så i 2014 medvært Commonwealth og den tilsvarende minded Center for finansielle tjenester-Innovation en konference med Boston Federal Reserve, invitere en bred vifte af aktører i den voksende forretning af forudbetalte betalingskort til at tale om idéer for at øge besparelser.

Arbejde med en professionel kan hjælpe dig med at faktor i alle dit investment holdings, bestemme din rigtige tidshorisont, evaluere din risikovillighed og vejer dine muligheder mod din aktuelle beholdning til at hjælpe dig med at vælge en investeringsstrategi, der er skræddersyet til dig .

Endnu flere muligheder for pensionering: IRAs. Individuelle pensionskonti er gør det selv-401ks. Du opretter en konto med et selskab som Vanguard, Schwab eller troskab, og give dem op til $5500 årligt at investere for dig. Du har flere investeringsvalg, måldato midler plus andre muligheder. Afhængig af din indkomstniveau og om du har en arbejdsgiver 401k, åbner du en traditionel eller Roth IRA, med skattemæssige behandling svarende til de tidligere beskrevne 401k typer. IRAs er din gå til indstilling, hvis du har ingen arbejdsgiver 401k, men du stadig kan (og endda bør) vil bruge en IRA, især en Roth IRA, selv hvis du har en. Du kan trykke IRA og 401k ressourcer før pensionering af visse tilladte grunde, men det anbefales normalt ikke, fordi du mister fremtidige gevinster og måske skylder nuværende skatter. En Roth IRA er det bedste valg for raidable pensionsopsparing fordi bidrag kan tages ud når som helst uden skatter eller sanktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *